Saluda de la Presidenta

SALUDA DE LA PRESIDENTA

               Comence aquest nou camí amb il·lusió i moltes ganes amb el desafiament que tinc per davant. Treballarem per continuar mantenint i millorant tots els serveis que fins ara es venen prestant, vull una mancomunitat forta que ens represente a tots, que gestione eficientment els recursos, que siga un punt de trobada, cohesió i debat entre els diferents municipis, per a crear un projecte conjunt, però sobretot que respecte la individualitat de cadascun, adaptant-se a les necessitats que cada poble tinga.

               Els anys han anat transcorrent i amb ells hem anat creixent. Hui comptem amb serveis i recursos més especialitzats que ens ajuden a millorar la qualitat de vida de totes i tots els residents als nostres pobles i que té com a objectius: contribuir al desenvolupament dels nostres menors garantint la seua protecció i drets, donar suport a les famílies perquè es desenvolupen de manera adequada com a garantia d’uns valors morals, implementar actuacions que afavorisquen la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, afavorir l’acolliment i integració de les noves veïnes i veïns arribats d’altres països i cultures, erradicar la violència de gènere amb una atenció integral a les dones i a les seues filles i fills i garantir i millorar la qualitat de vida dels nostres majors amb una atenció que responga al seu moment vital a través d’una xarxa de serveis i prestacions que previnguen i promoguen la seua autonomia personal.

               Entre els objectius als quals m’enfronte està acostar els nostres serveis i prestacions i que la nostra Mancomunitat cresca perquè continue sent un referent amb uns Serveis Socials de qualitat i amb el millor equip de professionals.

               Us deixe el meu més afectuosa salutació i us convide a participar amb nosaltres per a millorar el desenvolupament i el benestar dels nostres pobles.

Maria Luz Puigcerver Calbo