8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONAL

Aquest dissabte 9 de març, els ajuntaments de la Vall de Guadalest es van unir per a fer una commemoració del Dia Internacional de la Dona, en una jornada que va comptar amb la participació de la ciutadania i les autoritats dels pobles de Guadalest, Benimantell, Beniardà, Benifato, Abdet i Confrides. Aquest any 2024, la celebració va tindre lloc a Confrides, el municipi i amfitrió encarregat de l’organització de l’esdeveniment, amb la col·laboració de l’Àrea d’igualtat de la Mancomunitat Marina Baixa. La jornada ha sigut inaugurada per la Regidoria d’Igualtat, qui va donar la benvinguda, agraint a més a més el treball realitzat per l’alumnat del centre educatiu, que va elaborar un mural col·laboratiu on les xiquetes i els xiquets van fer homenatge a les dones rellevants de les seues famílies baix el lema: “Les dones construïm història defenent la vida”. Seguidament, després de la lectura del manifest reivindicatiu, Miriam i Jèssica, emprenedores de l’Abdet-Confrides, van presentar el seu projecte gastronòmic, amb un tast de cervesa artesana “Gorgos” i una degustació de tapes del receptari de “Mamífera”, acompanyada d’una xarrada sobre la història de les dones i la cervesa. Per últim, Maria Alarcón va presentar la seua obra “Mamushka les dones habiten amb mi”, un monòleg dinàmic i divertit. D’esta manera, els municipis de la Vall de Guadalest, junt amb la Mancomunitat Marina Baixa, van promoure una trobada amb motiu del Dia de la Dona, reafirmant el seu compromís amb la igualtat de gènere, la participació activa de les dones en la vida local, el suport a l’emprenedoria femenina, contra la discriminació i la violència de gènere.

Posted in Sin categorizar | Comments Off on 8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONAL

25 DE NOVEMBRE

Posted in Sin categorizar | Comments Off on 25 DE NOVEMBRE

JORNADES DE PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Posted in Sin categorizar | Comments Off on JORNADES DE PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Des de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat Marina Baixa tornem a l’IES Rodolfo LLOPIS amb una nova programació educativa al costat de l’equip de sensibilització de Centre Dona de Dénia.

Posted in Sin categorizar | Comments Off on Des de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat Marina Baixa tornem a l’IES Rodolfo LLOPIS amb una nova programació educativa al costat de l’equip de sensibilització de Centre Dona de Dénia.

TALLERS COEDUCATIUS PER A AVANÇAR EN IGUALTAT

Posted in Sin categorizar | Comments Off on TALLERS COEDUCATIUS PER A AVANÇAR EN IGUALTAT