S’obri el termini per poder viatjar amb el programa de termalisme del Imserso

 

 

 

 

 

Els pensionistes i jubilats interessats en l’oferta del Programa de Termalisme de l’Imserso, que posa en marxa el Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat, poden ja presentar la seua sol·licitud per a beneficiar-se del mateix. Esta iniciativa comptarà esta edició amb 208.500 places distribuïdes en un centenar de balnearis que participen en un projecte que té per objectiu que els majors puguen disfrutar d’unes vacacions de salut i relaxació i contribuir també a la desestacionalització del sector

Els interessats a viatjar en el primer torn, que va des de febrer fins agost, d’este programa, que porta en marxa des de 1989 i que es configura com una prestació complementària a les del sistema de la Seguretat Social, poden sol·licitar ja el seu vacant. S’han establit dos terminis per a la presentació de sol·licituds en funció dels dos torns fixats: fins al 4 de gener per als torns de febrer a agost i fins a l’11 de maig per als torns de setembre a desembre. Els interessats a sol·licitar plaça hauran d’omplir la sol·licitud en la Direcció General de l’Imserso, en qualsevol dels seus centres territorials o en els òrgans que designen les diferents comunitats autònomes. També pot realitzar-se per Internet a través de la seu electrònica de l’Imserso (http://sede.imserso.gob.es) . La sol·licitud també pot ja descarregara en la web www.termalismosocial.es.”

AVALEM JOVES PLUS

Avalem Joves Plus: Contractacions

AVALEM JOVES PLUS

  • Contractacions EMCUJU: 1

PROGRAMA EMCUJU – DESCRIPCIÓ

Programa de Foment d’ Ocupació per a la contractació de persones jóvens qualificades per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil.

  • Subvenció obtinguda: 15.315,72 Euros
  • Nombre de contractes: 1
  • Duració del contracte: Des del 21 d’ agost de 2017 al 20 d’agost de 2018
  • Tipo de contracte: Contracte en pràctiques

Ocupacions contractades i tasques a realitzar:

  • Auxiliar de Servici d’ Assistència a Domicili: 1 persona

Les funciones a exercir seran les propies del perfil professional d’un Auxiliar d’ Assitència a Domicili, a qui correspon ajudar, en l’ àmbit sociosanitari i en el domicili, a persones amb especials necessitats de salut fí­sica, psíquica i social.

Ajuda cofinançada pel Fons Social Europeu. Unió Europea.

UAFSE, Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social