FIRMA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’ ASSOCIACIÓ “MUJERES CON VOZ MARINA BAIXA”

La Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa integrada pels municipis de Beniardà, Benifato, Benimantell, Bolulla, Callosa d´en Sarrià, Confrides, Castell de Guadalest, Polop de la Marina i Tàrbena i l’ Associació “Mujeres con Voz Marina Baixa” SIGNEN un CONVENI de col·laboració que formalitza la seua trajectòria de col·laboració.

La presidenta de la Mancomunitat Lumi Puigcerver ha signat el document, junt a la presidente de l’ associació Margarita Luján. Els servicis socials MARINA BAIXA destinaran una subvenció de 2.000 euros a l’ associació que ve a consolidar el treball conjunt i coordinat que s’està realitzant en l’orientació i el suport a les víctimes de violència de gènere i a les seues famílies.

Aquest conveni servirà de marc de coordinació entre les dues entitats, per a donar cobertura i atenció a les dones víctimes de violència de gènere i les seues famílies en els diferents municipis que constitueixen la Mancomunitat Marina Baixa.

Els objectius principals d’aquest conveni tenen a veure amb:

💜Col·laborar en l’atenció de necessitats específiques dels casos de violència de gènere que es té en la zona. 💜Coordinar i impulsar els recursos de les diferents administracions, per a la prevenció, protecció i ajuda a les dones víctimes de violència de gènere i les seues famílies. 💜Fer costat a la víctima des del minut zero, amb acompanyaments 24H, als diferents recursos/serveis que formen part del seu procés de recuperació (acompanyament a posar denúncies i als Judicis, acompanyament a Serveis Socials, acompanyament a Centre Dona Dénia, etc.). 💜Secundar i fer seguiment a les dones en major situació de vulnerabilitat (dones que no reconeixen que viuen en una situació de violència dins de la parella, dones que volen i no s’atreveixen a denunciar, etc.) 💜 Apoderar a les dones, especialment dones que han patit Violència de gènere o que estan en Risc d’Exclusió Social. 💜Organitzar Punts Violeta i activitats d’oci igualitari i no sexista. 💜 Organitzar xarres-col·loquis sobre les pròpies vivències de les dones de l’associació que han superat la situació de violència, amb l’objectiu de conscienciar a la Societat sobre aquesta realitat.

D’aquesta manera, iniciem un treball conjunt i coordinat amb l’Associació “Mujeres con Voz Marina Baixa” en l’orientació i el suport a les víctimes de violència de gènere i a les seues famílies.

JUNTES/TS FEM XARXA, JUNTES/TS CONSTRUÏM IGUALTAT! 💜💜💜💜💜💜💜

Posted in Noticias | Comentaris tancats a FIRMA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’ ASSOCIACIÓ “MUJERES CON VOZ MARINA BAIXA”

DECLARACIÓ RESPONSABLE-SOL.LICITUD AJUDA EMERGÈNCIA

Posted in Uncategorized @ca | Comentaris tancats a DECLARACIÓ RESPONSABLE-SOL.LICITUD AJUDA EMERGÈNCIA

NOTA IMPORTANT

Esta Mancomunitat de Servicis Socials presta el servici “SI USTED NO PUEDE NOSOTROS VAMOS POR TI” a persones en situació de vulnerabilitat.

            Este servici será prestat a totes aquellas persones que ho demanden a través dels telèfons establits 965882070, sence mediar procediment alguno.

            No obstant, lo anterior, es detectará i comprobará si existixen familiars obligats en les localitats que componen esta Mancomunitat, según el códig civil, a donar assistència, aliments i cuidados i por lo tant la situació de vulnerabilitat no es tal.

            Estes situacions serán comunicades a l’ autoritat judicial competent als efectes oportuns.

Posted in Uncategorized @ca | Comentaris tancats a NOTA IMPORTANT

ACTA CONSTITUCIÓ DEL TRIBUNAL QUE HA DE VALORAR LA FASE DE OPOSICIÓ I CONCURS PER A LA CREACIÓ DE UNA BORSA DE TREBALL PER AL SERVICI D’ AJUDA A DOMICILI

Posted in Uncategorized @ca | Comentaris tancats a ACTA CONSTITUCIÓ DEL TRIBUNAL QUE HA DE VALORAR LA FASE DE OPOSICIÓ I CONCURS PER A LA CREACIÓ DE UNA BORSA DE TREBALL PER AL SERVICI D’ AJUDA A DOMICILI

LLISTADO DEFINITIU ADMESOS I EXCLOSOS SERVICI D’ AJUDA A DOMICILI

Posted in Uncategorized @ca | Comentaris tancats a LLISTADO DEFINITIU ADMESOS I EXCLOSOS SERVICI D’ AJUDA A DOMICILI