I PLA DE JUVENTUT SUPRAMUNICIPAL

En el Plenari de la Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa del dimecres 13 d’abril de 2022 es va aprovar el I Pla de Joventut de l’entitat.

Aquest I Pla de Joventut supramunicipal és el document que té com a base la Llei 15/2017, del 10 de novembre, de Polítiques Integrals de Joventut i la “Estratègia Valenciana de Joventut” (2019-2023), i es constituix com a ferramenta fundamental i imprescindible per a definir, impulsar, coordinar, desenvolupar i implementar les polítiques de Joventut en els municipis de Beniardà, Benifato, Benimantell, Bolulla, Callosa d’en Sarrià, el Castell de Guadalest, Confrides, Polop de la Marina i Tàrbena.

En el Pla es contemplen les messures i actuacions que tenen per finalitat donar resposta a les peticions, necessitats i interessos dels jovents dels 9 municipis de la Mancomunitat, així com impulsar i desenvolupar les polítiques públiques de l’Administració local, que incideixen positivament en el benestar de la població juvenil des d’una perspectiva global.

Es tracta d’un guia dinàmica, consensuada i flexible, oberta al diàleg i a noves intervencions, que organitzen l’accés de la ciutadania jove a tots els serveis municipals i comarcals, que siguen del seu interés, i el seu objectiu fonamental és ajudar a construir el projecte de vida de la població jove de la mancomunitat, i col·locar-la en el lloc que es mereix en la societat.

Para más información, pueden contactar con el departamento de Juventud de la Mancomunidad de Servicios Sociales Marina Baixa (722 35 71 73), o al correo electrónico (v.ferrer@lamanco.es).

El I Plan de Juventud supramunicipal está disponible para su consulta en el apartado de “Servicios y trámites”- Juventud de www.mancomunidadmarinabaixa.es.

This entry was posted in Sin categorizar. Bookmark the permalink.